Assistentbolig

Velkommen til vår flotte og store assistentbolig – et perfekt sted å bo og nyte din opplevelse sammen med mange venner. Boligen var spesielt designet med tanke på fyrassistenter og reserveassistenter, bygd som to separate leiligheter men med et felles kjøkken i første etasje. Tre oppholdsrom med Tv (ikke parabol pr dd) i ett av rommene. Her kan du oppleve praktisk bekvemmelighet tilnærmet da fyret var i drift. 

Om assistenboligen

Boligen har sengeplass til totalt tjue gjester, og alle sengeplassene er utstyrt med komfortable dyner og puter. Vi ønsker å sikre at du får en god natts søvn og våkner opp uthvilt og klar for dagen.

I første etasje vil du bli møtt av et romslig kjøkken som gir deg muligheten til å lage måltider. I tillegg til kjøkkenet, kan du glede deg over tre oppholdsrom. Slapp av og tilbring tid sammen med dine nærmeste.

Teknisk informasjon

Disse tekniske fasilitetene vil sikre at ditt opphold i assistentboligen blir komfortabelt og praktisk.

Planløsning

Vår assistentbolig har en praktisk planløsning. Med to separate leiligheter og et felles kjøkken i første etasje, får du den perfekte balansen mellom privatliv og fellesområder. I andre etasje finner du to soveromsavdelinger med 2 soverom i hver avdeling – totalt 4 soverom og med 4 sengeplasser i hvert rom. Hver avdeling med sitt eget bad – ett med badekar og det andre med dusjkabinett. Det femte soverommet finnes i hovedetasjen og har 4 sengeplasser – køyesenger. Med tre oppholdsrom i hovedetasjen, har du god plass til avslapning og underholdning. 

Vår assistentbolig har en flott løsning for de som er mange.

Booking

Ønsker du å sikre deg en uforglemmelig opplevelse i vår assistentbolig? Nå kan du enkelt gjøre din booking og reservere ditt opphold i dette fantastiske reisemålet.

Laster kalender...
-
Tilgjengelig
18
-
Reservert
18
-
Avventer behandling
·
18
-
Delvis reservert

Innsjekk*:

Fornavn*:

Etternavn*:

E-postadresse*:

Telefonnummer:

Detaljer:

captcha