Vokterbolig

Opplev magien fra fyrvokterboligen med en utrolig utsikt rett fra kjøkkenet til det majestetiske fyret. Med totalt åtte soveplasser fordelt på 3 soverom vil du og dine gjester kunne nyte en avslappende og minnerik ferie.

Om vokterboligen

Fyrvokterboligen har ikke bare fantastiske beliggenhet, men også to koselige oppholdsrom hvor dere kan slappe av og nyte tiden med familie og venner. Enten dere ønsker å spille spill eller bare å lene dere tilbake med en god bok, vil dere finne roen her.

I tillegg har dere tilgang til gode 4G-mobilforhold, slik at dere alltid kan være tilkoblet og dele de uforglemmelige øyeblikkene med verden.

Den spektakulære utsikt vil skape den perfekte ferien. Bestill nå og sikre deg en flott opplevelse.

Teknisk informasjon

Disse fasilitetene vil bidra til at du og dine gjester får en bekvem opplevelse i fyrvokterboligen.

Planløsning

Fyrvokterboligen har en funksjonell planløsning som sikrer et behagelig opphold. Det romslige kjøkkenet er hjertet i boligen. I andre etasje finner du 8  soveplasser fordelt på 3 soverom. To koselige oppholdsrom gir mulighet for avslapning og underholdning. Badet i kjelleretasjen inneholder dusjkabinett og toalett. Med gode 4G-mobilforhold kan du alltid være tilkoblet.

Booking

Vil du sikre deg en uforglemmelig opplevelse i fyrvokterboligen? Nå kan du enkelt gjøre din booking og reservere ditt opphold i dette fantastiske reisemålet.

Laster kalender...
-
Tilgjengelig
18
-
Reservert
18
-
Avventer behandling
·
18
-
Delvis reservert

Innsjekk*:

Fornavn*:

Etternavn*:

E-postadresse*:

Telefonnummer:

Detaljer:

captcha