Personvernerklæring

1. Hvem er behandlingsansvarlig?
Personvernerklæringen gjelder for Buholmråsa fyr og deres nettsteder. Buholmråsa fyr er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn. Vi følger personvernforordningen (PVF).

2. Hvilke personopplysninger og formålet med behandlingen
Buholmråsa fyr behandler følgende personopplysninger om deg: Navn, e-postadresse, telefonnummer, adresse og nasjonalitet.

Når du bestiller et opphold på en hytte via vår bookingkalender, lagres følgende informasjon: navn, e-postadresse, telefonnummer, adresse, nasjonalitet samt antall voksne og barn blant gjestene.

3. Behandlingsgrunnlag
Vi behandler kun personopplysninger om deg som du via en tydelig bekreftende handling har akseptert at vi får lov til å bruke. Samtykke kan når som helst trekkes tilbake av brukeren ved å sende en e-post til post@buholmraasa.no. Ved tilbaketrekking av samtykke slettes personopplysningene vi har lagret på deg.

4. Innsyn og endring i personopplysningene vi har lagret om deg
Du kan sende en e-post til post@buholmraasa.no for å be om en oversikt over alle personopplysninger vi har lagret om deg, og hvordan denne informasjonen brukes. Vi svarer så snart vi kan og senest innen 30 dager.

5. Sletting av personopplysninger
Du kan når som helst sende en e-post til post@buholmraasa.no for å slette opplysningene vi har lagret på deg. De blir slettet innen 72 timer fra forespørselen er mottatt.

6. Behandling av personopplysninger
Det er kun ansatte i Buholmråsa fyr med tjenstlig behov som behandler personopplysninger om deg. Alle ansatte har taushetsplikt.

7. Varsling om sikkerhetsbrudd
Dersom det skulle skje et sikkerhetsbrudd og dine personopplysninger kommer på avveie har Buholmråsa fyr en plikt om å melde dette til Datatilsynet innen 72 timer etter at bruddet er oppdaget.

8. Cookies på nettsiden
Cookies, eller informasjonskapsel, er en liten tekstfil som lagres og legges i nettleseren din med mindre du har skrudd av denne funksjonen i innstillingene på din nettleser.

9. Utlevering av opplysninger
Buholmråsa fyr vil ikke gi videre eller selge dine personopplysninger til tredjepart uten ditt samtykke.

10. Kontaktinformasjon
Ved spørsmål knyttet til personopplysninger om deg og/eller innsyn, endring eller sletting av personopplysninger, ta kontakt med post@buholmraasa.no.